Contactgegevens van Buro Ter Zake

Per 1 februari 2018 is Buro Ter Zake volledig actief in de wereld van HR, Learning & Development en Training & Opleiding om een slimme, praktische bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en daardoor organisaties. Buro Ter Zake is een passende naam: to-the-point en no-nonsense maar dan zonder streepjes. Kernwoorden zijn toegankelijk, MEGA, sprint, optimistisch en vertrouwen. Hoe we dat in de moderne wereld van trainen, leren en presteren laten zien leggen we in begrijpelijke taal uit op deze website.

Specifieke vragen kun je beter persoonlijk bespreken. Voor concrete informatie kun je altijd mailen met Martijn Jungst via info@buroterzake.nl zodat je binnen een dag antwoord hebt.

KvK-nummer: 70033668
BTW-id (vanaf 1-1-2020): NL002169839B47

Geef een reactie